Videoovervgning Erhverv Videoovervgning Erhverv kameraovervgning og videoovervgnings guide

Videoovervågning – Video overvågning til erhverv og private

Videoovervågning erhverv og privat - vælg det hele rigtige overvågnings system til dit firma eller hjem for optimal beskyttelse.Videoovervågning er en spidskompetence, som JKnetwork har erhvervet sig siden deres opstart i 1999. JKnetwork udbyder video overvågning til både privat personer og virksomheder og gør en del ud af at kunderne får det de har brug for. Dette betyder, at kunderne får den rådgivning, de har behov for, samt den løsning indenfor video overvågning, der passer præcis til dem og deres behov.

 

Varierende grunde til videoovervågning

Alt efter hvem kunden er, kan der være varierende grunde til at vælge videoovervågning erhverv eller privat. For private kunder bliver kameraovervågning oftest anvendt i hjemmet til at forebygge tyveri eller at optage tyveri, hvis uheldet skulle være ude og man oplever, at man har haft indbrud i sit hjem. I denne forbindelse kan denne optagelse bruges som bevismateriale, i henhold til myndighedernes eventuelle efterforskning.

Når det kommer til video overvågning systemer til erhverv er grundende flere og varierende. Nogen virksomheder får også video overvågning i tilfælde af tyveri, dog kan der samtidig være varierende andre grunde til, at virksomheder får installeret forskellige typer af alarmer eller overvågningssystemer. Disse grunde kan for eksempel være som terrorsikring, da det er påkrævet på eksempelvis havne og lufthavne, det kan være overvågning af varierende virksomhedstypers arbejdsprocessor med mere. Dette er muligt med den type kamera som JK network bruger, der er fra producenten.

 
se vores udvalg inden for kameraovervågning til både private og erhverv - altid billige priser og høj kvalitet på vores overvågnings systemer

Panasonic

Den type Panasonic kameraer som JKnetwork normalt bruger, er små og fleksible og kan komme ind i alle kroge og hjørner. Disse kameraer gør det af denne grund muligt at overvåge diverse former for arbejdsopgaver, da kameraerne kan komme ind, hvor andre kamaraer ikke kan. Uanset om der er tale om en produktionsvirksomhed, et landbrug eller en helt tredje type virksomhed, så er Panasonics kameraer ideelle til denne type video overvågning. Panasonic kameraer JKnetwork har igennem sine mere end ti år på markedet erhvervet en del erfaring og viden på området og er en ganske habil spiller på markedet og har med denne viden opbygget et varigt samarbejde med Panasonic, som er en af de største virksomheder inden for det elektronik markedet.

JKnetwork er af denne grund autoriseret Panasonic Partner og derfor bruger vi også i stor stil professionelle Panasonic kamera til alle sine videoovervågningsløsninger, uanset om det drejer sig om erhvervsbrug eller privatbrug. Disse typer af overvågningskamera er top moderne kameraer, der alle besidder høj skarphed og præcis indstilling, som betyder, at selv små emner kan overvåges fra en PC via opkobling til et af Panasonics kamera. Via vores IP kameraløsninger er det også muligt at følge med i hvad der sker i dit hjem eller firma uden at skulle være i bygningen. Er man ofte væk fra sit hjem eller butik i løbet af dagen, kan dette være en rigtig effektiv løsning til at holde styr på hvad der sker.

JKnetwork tilbyder disse moderne kamera systemer til både privat- og erhvervskunder og sammen med virksomhedens erfaring inden for EL og IT, der stammer helt tilbage fra 1976, hvor man startede SVEND KNUDSEN Hanstholm EL-forretning, kan JKnetwork tilbyde forskellige typer af totalløsninger til samtlige af sine kunder, privat som erhverv. En totalløsning indeholdende avancerede systemer til netværksbaseret video overvågning og diverse tilbehør. IP overvågnings systemer er efterhånden også begyndt at bliver ret populære hvor man via sin tablet eller mobil telefon kan følge med i hvad der sker i sit hjem eller butik lige gyldigt hvor man befinder sig. Disse overvågnings systemer kan også kombineres med forskellige typer af alarmer for yderligere sikring af dit hjem eller butik. For mere information om dette, bedes du kontakte en af vores medarbejdere.

Totalløsninger og rådgivning

JKnetwork tilbyder samtlige af sine kunder rådgivning i forhold til at finde en videoovervågningsløsning, som passer nøjagtigt til kundens behov og ønsker. Samtidig kan JKnetwork tilbyde totalløsninger inden for overvågning, som er tilpasset til kunden, så det der er behov for at blive overvåget eller sikret, bliver filmet af videoovervågningen. En sådan totalløsning af videoovervågning indeholder rådgivning fra JKnetworks kompetente medarbejdere, det antal kameraer, der er behov for, opkobling, optager / harddisk, konfiguration og så videre.